بررسی اجمالی
اقامتگاه بوم گردی گل صنم واقع در شهر کرد است.شهركرد، بام ايران، شبيه تابلوي نقاشي از سرزميني كوهستاني با رودهاي خروشان و آبشارهاي زيبا ست كه خالق اين اثر هنري، خالق يكتاست. شهركرد بدون شك يكي از زيباترين مناطق كشور است كه در گوشه و كنار آن صدها اثر تاريخي چندهزار ساله و جاذبههاي طبيعي بكر و ناشناخته مانند گنجي نهان است.براي گشت و گذار در شهركرد بايد روزها وقت صرف كرد؛ چرا كه طبيعت بينظير اين منطقه ارزش اين وقت و انرژي را خواهد داشت. اگر به طبيعتگردي و كشف ناشناختهها علاقهمند هستيد، بام ايران بهترين گزينه است.
مسجد جامع شهرکرد
مسجد جامع شهرکرد، با قدمتی متعلق به اواخر قرن 13 هجری قمری از جمله عمارات تاریخی و مذهبی این شهرستان است که به فرمان «حاج محمدرضاخان» و در مساحتی حدود 2500 متر مربع احداث شده است. این مسجد دارای سه ورودی در جهات شمال، شرق و غرب است و تزيینات و کاشیکاری های هفت رنگ و زیبا، از جمله نکات قابل توجه در آن است که توجه هر بازدیدکنندهای را به خود جلب می کند.
حمام خان شهرکرد
اثری متعلق به سال 1270 هجری قمری در جنوب غربی مسجد جامع شهرکرد قرار دارد که به حمام خان شهرت یافته است. این بنای تاریخی به همت «حاجمحمدرضا خان» احداث شده است که معماری زیبا و استحکام بنا از جمله ویژگی های آن به شمار می رود. قرارگیری این بنای تاریخی در کنار مسجد جامع شهرکرد، مجموعه ارزشمندي از تاریخ ایران را رقم زده است. سفر به شهرکرد و بازدید از مسجد جامع این شهر و تماشای این عمارت، خالی از لطف نخواهد بود.
پل زمانخان سامان
پل زمانخان در 20 کیلومتری شهرکرد و در مجاورت شهرستان سامان، روی رودخانه زاینده رود به دست یکی از روسای عشایر بهنام زمانخان به صورت دو دهنه هشت متری احداث شده است. این بنا دو بار، یکی در سال 1022 (ه-ق) توسط کارگزاران صفوی و بار دوم در سال 1322(ه-ق) به دست حاج عبدالحسین قزوینی مالک قریه چمعالی تعمیر و مرمت شد.
قلعه جونقان
جونقان، شهری در جنوب غربی شهرکرد است. این شهر در میان کوههای زاگرس قرار گرفته و جاذبههای گردشگری بسياری دارد. قلعه جونقان در مرکز این شهر قرار دارد و در دوران مشروطیت، پایگاهی برای مشروطهخواهی مردم بختیاری بودهاست. پل جونقانوکاروانسرای خاناوی، از دیگر جاذبههای گردشگری جونقان هستند.
مسجد اتابکان
«مسجد اتابکان»، عمارتی برجای مانده از دوران حکومت اتابکان است که در شهرکرد و در خیابان ولیعصر این شهرستان قرار دارد. وجه تسمیه این بنای تاریخی به مسجد اتابکان، به دلیل مقارن شدن ساخت آن در دوران حکومت اتابکان است که به نام «مسجد اتابکان درب امامزاده» نیز شناخته می شود.
تصاویر
ویژگیهای اقامتگاه
نفر
فضای اقامتگاه
فضای خواب
تقویم
نقشه
آدرس دقیق اقامتگاه پس از تایید پرداخت برای شما پیامک میشود.جزئیات
قوانین و شرایط اقامتگاه
قوانین کنسلی: تاسه روز قبل ده درصد تایک روزقبل ازرزو بیست وپنج درصد
نکات و نظرات